Μόλις καταχωρήσετε την παραγγελία σας, η ομάδα του e-Woodies.gr εργάζεται ώστε να φτάσει σε εσάς σύντομα και με ασφάλεια.

Για να παραλάβετε την παραγγελία σας υπάρχουν οι ακόλουθοι τρόποι:

  1. Αποστολή με Courier

H e-woodies συνεργάζεται με την εταιρία ΕΛΤΑ Courier και την υπηρεσία “Πόρτα-Πόρτα” (https://www.elta-courier.gr/portaporta) ,με τη μεταφορική εταιρία Fast Line και την ACS για αποστολές εντός Ελλάδος και Κύπρου.

Σε κάθε παραγγελία που αποστέλλεται με τα ΕΛΤΑ Courier θα λαμβάνετε κωδικό εντοπισμού του αντικειμένου σας με την μορφή HJ123456789GR και θα μπορείτε να το εντοπίζετε πατώντας εδώ!

Σε κάθε παραγγελία που αποστέλλεται με την ACS θα λαμβάνετε κωδικό εντοπισμού του αντικειμένου σας με την μορφή 1234567890 και θα μπορείτε να το εντοπίζετε πατώντας εδώ!

Οι μέρες και ώρες παράδοσης είναι Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 – 17:00

 

Μεταφορικά έξοδα

Ελλάδα

Για παραγγελίες εντός Ελλάδος τα έξοδα αποστολής είναι 6€ με την ΕΛΤΑ Courier και 7€ με την ACS, για τα πρώτα 5 kg. Για κάθε έξτρα δύο κιλά η χρέωση είναι 2€.

Σημείωση: Σε περίπτωση που επιλέξτε την υπηρεσία της αντικαταβολής η χρέωση είναι 3€ επιπλέον, ανεξάρτητα από το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας και την Courier που επιλέξατε.

Κύπρος

‘Ολες οι παραγγελίες χρεώνονται με 16€ έξοδα αποστολής.

Αν για οποιονδήποτε λόγο θέλετε να χρησιμοποιήσουμε άλλη μεταφορική εταιρία παρακαλώ ενημερώστε μας εκ των προτέρων για να ικανοποιήσουμε το αίτημα σας! Τα έξοδα αποστολής βαρύνουν εσάς αποκλειστικά και δεν μπορούμε εμείς να τα γνωρίζουμε εκ των προτέρων! Στην περίπτωση χρήσης μεταφορικής εταιρίας που δεν συνεργάζεται με το e-woodies.gr η επιλογή πληρωμής μέσω αντικαταβολής δεν θα είναι διαθέσιμη!

Για παραγγελίες εντός Ελλάδας τα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα θα σας παραδίδονται σε 3-7 εργάσιμες από την ημερομηνία παραγγελίας, κακοκαιρία και άλλοι απρόβλεπτοι παράγοντες ενδέχεται να επιφέρουν καθυστέρηση στον χρόνο παράδοσης της παραγγελίας σας.

Για παραγγελίες από την Κύπρο τα ετοιμοπαράδοτα προϊόντα θα σας παραδίδονται σε 7-14 εργάσιμες από την ημερομηνία παραγγελίας, κακοκαιρία και άλλοι απρόβλεπτοι παράγοντες ενδέχεται να επιφέρουν καθυστέρηση στον χρόνο παράδοσης της παραγγελίας σας.

Τα προϊόντα που δεν είναι ετοιμοπαράδοτα θα σας παραδίδονται κατόπιν συνεννόησης!