Υπάρχουν  διαθέσιμοι οι εξής τρόποι πληρωμής:

1) Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Μπορείτε να καταθέσετε το αντίτιμο της παραγγελίας σας σε έναν από τους λογαριασμούς που διαθέτουμε στις τράπεζες Alpha Bank και ΕΘΝΙΚΗ.

 

Σημείωση: Δεχόμαστε πληρωμές μόνον από τράπεζες εσωτερικού και τυχόν έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη.

 

Τα στοιχεία λογαριασμού της τράπεζας που επιλέξατε θα σας αποσταλούν μέσω e-mail μαζί με τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας. Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιηθεί κατάθεση του ποσού εντός 2 ημερών η παραγγελία σας ακυρώνεται αυτόματα. Είναι απαραίτητη η αποστολή του αποδεικτικού κατάθεσης με email στο info@e-woodies.gr πριν ξεκινήσει η διαδικασία αποστολής των προϊόντων.

 

2) Αντικαταβολή: Η πληρωμή γίνεται αποκλειστικά μετρητοίς κατά την παράδοση των προϊόντων στον οδηγό της μεταφορικής εταιρίας που συνεργάζεται με το e-Woodies.gr. Πέραν των όποιον εξόδων υπάρχουν (αν υπάρχουν) για τα μεταφορικά θα χρεωθείτε και τα έξοδα αντικαταβολής τα οποία ανέρχονται στα 3€ ανεξαρτήτως ποσού παραγγελίας.

Σημείωση: Για να σας εμφανιστεί η επιλογή της αντικαταβολής στη σελίδα του Ταμείου θα πρέπει να έχετε συμπληρώσει όλα τα υποχρεωτικά πεδία (Ονοματεπώνυμο, Χώρα, Διεύθυνση, Πόλη, Ταχυδρομικό Κώδικα, Τηλέφωνο, Email).

3) Πληρωμή Online μέσω της ασφαλής πλατφόρμας woopayments